Odzyskaj utraconą pewność siebie
i przywróć uśmiech na swoje usta.
Zestaw zawiera wszystko co jest potrzebne do wykonania samemu około 10 implantów.


Polityka prywatności

Polityka prywatności


Poniższe zasady polityki prywatności zostały stworzone, aby zapewnić i zagwarantować bezpieczeństwo podczas użytkowania sklepu internetowego www.odzyskajusmiech.pl

Podjęcie decyzji o przeglądaniu, korzystaniu z funkcjonalności serwisu, jak i czerpaniu korzyści z jego działania jest równoważne z akceptacją polityki prywatności. Jeśli którykolwiek z zapisów polityki prywatności jest niezgodny z wolą użytkownika, powinien on zaniechać odwiedzania i korzystania ze sklepu.

Każdego użytkownika sklepu odzyskajusmiech.pl obowiązuje polityka prywatności aktualna w momencie korzystania ze sklepu.

Sklep odzyskajusmiech.pl zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w zapisach polityki prywatnoćci bez wczesniejszego informowania o tym fakcie użytkowników sklepu. Nigdy nie wpływa to na priorytetową zasadę: nie sprzedajemy, nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych bądź adresowych użytkowników sklepu. Jedynym przypadkiem, gdy będziemy zobligowani to uczynić będzie wniosek sądu, prokuratury, policji lub innego organu prawnego.

Dane osobowe
Użytkownik pozostaje anonimowy do momentu dokonania pierwszego zakupu, dokonania subskrypcji elektronicznego biuletynu (newslettera) lub wypełnienia formularza kontaktowego na stronie sklepu. W tych przypadkach wymagane jest podanie elektronicznie lub w każdy inny sposób określonych danych teleadresowych. Do tego momentu gromadzone są standardowe dane z logów serwera takie jak numer IP komputera użytkownika, data i czas odwiedzin czy ogladane produkty. Są one zbierane przez administratora sklepu w celach statystycznych, co w żaden sposób nie zagraża bezpieczeństwu ochrony danych osobowych użytkownika.

Dokonanie przez użytkownika zakupu w sklepie odzyskajusmiech.pl i jednoczesna rejestracja w sklepie wiążą się z wyrażeniem zgodny na gromadzenie i przetwarzanie danych osobowych w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. nr 101 poz. 926 z pózn. zm.). Oczywiscie informacje te służą tylko i jedynie do celów realizacji zamówienia, w tym wystawienia dowodu sprzedaży oraz wysyłki produktów. W związku z tym sklep odzyskajusmiech.pl ma prawo udostępniać zebrane dane swoim partnerom handlowym, jedynie mając na celu sprawną realizację zamówienia.

Jedynie za zgodą użytkownika, jego dane mogą zostać wykorzystane do celów marketingowych.

Każdy użytkownik, który poda swoje dane ma nieograniczoną możliwość do ich wglądu, edycji i ich usówania.

Tylko i wyłącznie uprawnieni pracownicy sklepu odzyskajusmiech.pl mają dostęp do danych osobowych użytkowników sklepu. Osoby te zobowiązane są do zachowania tajemnicy i uniemożliwienia dostępu do danych osobom niepożądanym.

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")
Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.
Nie musisz już dłużej zakrywać swojego uśmiechu. Dzięki tymczasowym implantom możesz samemu uzupełnić braki w uzębieniu.

W zestawie otrzymasz:
Materiał na wykonanie około 10 implantów. Szczegółową instrukcję jak krok po kroku samemu wykonać implanty.
Zamów już teraz





Pytania i Odpowiedzi

Q: W jaki sposób implanty będą trzymać się we właściwym miejscu?
A: Implanty trzymają się na zasadzie zaklinowania pomiędzy pozostałymi zębami. Sposób jak to zrobić jest dokładnie opisany w dołączonej instrukcj.

Q: Na jak długo wystarczają takie implanty?
A: Implant taki wystarcza na kilka miesięcy. Po tym okresie można wykonać następny. Proszę wziąść pod uwagę, że implanty te są tymczasowe i mają charakter kosmetyczny.

Q: Czy mogę wykonać więcej niż jeden implant z zestawu który otrzymam?
A: Tak, w zestawie znajduje się wystarczająco dużo materiału aby zrobić około 10 implantów.

Proszę przeczytać wszystkie Pytania i Odpowiedzi aby uzyskać więcej informacji.


Godziny pracy

Pon-Pią: 10:00 - 16:00
Sob-Nied: Zamknięte
Święta: Zamknięte


Dostawa

Wszystkie zamówienia złożone od poniedziałku do piątku przed godziną 14:00 będą realizowane tego samego dnia.
Wszystkie zamówienia złożone od poniedziałku do piątku po godzinie 14:00 lub złożone podczas weekendu lub świąt będą realizowane w następny dzień roboczy.

Proszę przeczytać Zasady i koszty wysyłki aby uzyskać więcej informacji.


©2018 OdzyskajUsmiech.pl
KOSMETYCZNE-TYMCZASOWE IMPLANTY ZĘBÓW
Regulamin | Polityka prywatności | Koszty wysyłki | Warunki zwrotu towaru | Zostań partnerem handlowym | Kontakt
We accept
CHCESZ SKUTECZNIE WYBIELIĆ ZĘBY?
Węgiel aktywny